HOME Bead Banter
HOME
Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN
More Talk, Less Hawk TMHome: Announcements: Abuse By Pittsburgh Police:
Adidas EQT Gazelle Schoenen

 

 


shuyan
Novice

Dec 30, 2019, 7:48 PM

Post #1 of 1 (1377 views)
Shortcut
Private Reply
Adidas EQT Gazelle Schoenen Can't Post

Hoeveel meer Adidas EQT Dames/Heren modellen zullen we zien met slechts de minste hint van die nieuwe Turbo Red-tint? Hoe zit het met allemaal? De adidas EQT Racing 91/16 is een vaak vergeten opknapbeurt van een van de vroegste adidas Equipment-modellen in de adidas EQT Racing 91. Vandaag bekijken we een bijna Triple White-aanbod exclusief voor dames met een gewaagd nieuw ontwerp dat gebruik maakt van een gebreid bovenwerk van mesh, premium nubuck-overlays en een uitgesneden voorvoetgedeelte voor zoveel ventilatie als je zult vinden in een schoen met Boost-demping over de hele lengte.Heet op de hielen van Solebox 'dope Then and Now Pack-releases zijn vier nieuwe colorways van de Adidas EQT Gazelle Schoenen. Deze gewrichten legden de basis voor de nu beruchte adidas EQT basketbalsneaker en dachten dat ze geen uitneembare binnenschoen bieden, deze gewrichten weerspiegelen dezelfde gedachtegang met hun gebruik van plastic steunen langs de ogen en hiel. Elk van deze nieuwe kleuren heeft een tijdloos gevoel, met geheel wit, zwart / wit en zwart / wit / koninklijk passend bij elk tijdperk en het palet 'Aqua' / 'Druif' ziet er net zo fris uit als in de vroege jaren '90.

adidas Equipment was een belangrijk onderdeel van de marketinginspanningen van Three Stripes in de jaren 1990 en de Adidas EQT Goedkoop basketballijn werd gevierd in een aantal retro- en samenwerkingsreleases. De lopende voorgangers van de EQT waren tot nu toe vrijwel vergeten, met de adidas Equipment Support die een comeback maakte. Het 'Now and Then Pack' is gepland voor een release in december 2010, ongeveer 20 jaar nadat de OG witte / groene / grijze / zwarte gewrichten in '91 terugkwamen, met een trio nieuwe colorups om de mix wat pittiger te maken.

Het was lang wachten, maar fans van de klassieke adidas Equipment-serie waren meer dan blij om eindelijk een aantal van de klassieke hardloopsilhouetten uit 1990 te zien terugkomen toen de Adidas EQT Bestellen en Running Cushion eind 2013 terugkwamen. Tegen het najaar van 2014 een derde klassieke EQT-model was terug, de EQT Running Guidance. Nu alle drie de modellen een steunpilaar worden in de adidas retro runner-reeks, zien we deze premium-editie van de Guidance aankomen met een stijlvolle mix van volnerfleer en nubuck in een tonale zwarte kleurstelling.

De alles-rode-alles-look gaat naast de Kopen Adidas EQT ondersteuning. Nou, het is eigenlijk niet helemaal rood, waardoor het vergelijkingen met het beruchte "Red October" -kleurenschema achterlaat dat nu in de grond is geslagen. Hier zien we de klassieke adidas-hardloper die het iets origineler houdt met een tonaal rood bovenwerk van mesh, suede en leer voor een premium look. Ze zijn afgewerkt met een beetje zwart leer op de hielen en een contrasterende witte tussenzool.

www.indsnkr.com

 
 
 


Search for (options) Powered by Gossamer Forum v.1.2.4