HOME Bead Banter
HOME
Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN
More Talk, Less Hawk TMHome: Bead Causes - BeadCauses.org: General Bead Cause Discussions:
nike air max 98 lx wit

 v3kpdj3x
New User

Jan 12, 2021, 5:09 PM

Post #1 of 1 (219 views)
Shortcut
Private Reply
nike air max 98 lx wit Can't Post


Ideaal om je justoffclub.com schoenencollectie een opfrisbeurt te geven, de Air Max 98 is geplaatst op een transparante tussenzool en heeft slanke golvende mesh-panelen en een veterschoen. Kies uit de brede selectie van neutraal. De Nike Air Max 98 is een Nike hardloopschoen die oorspronkelijk werd uitgebracht in 1998. De Air Max 98 heeft dezelfde Air unit als de Air Max 97, maar met een volledig opnieuw ontworpen bovenwerk.

Een ander deel van Olivia Kim's "No Cover" -collectie met Nike omvat de Air Max 98 - een ander silhouet dat de VP van Nordstrom vroeger moeilijk in handen had. Door nike schoenen heren zwart verder te gaan met de muziek- en clubthema's, roept Kim de Jamaicaanse dancehall-cultuur op die in NYC in de jaren negentig doordrong met een rastavriendelijk verloop van rood, geel en groen geabsorbeerd op het nylon bovenwerk. Om haar kennis van de hardloopcatalogus uit de jaren 90 verder te vergroten, verwijst Olivia ook naar een originele colorway van de Nike Air 120 - een Air Max-model dat debuteerde in 1998.

Het GR-wonder is weer opgedoken in deze gloednieuwe metallic zilveren en lila kleurstelling voor vrouwen, waardoor de bibliotheek met kleuropties nike air max 98 lx wit die momenteel op de markt beschikbaar is, verder wordt uitgebreid. Afwijkend van de vele wilde en levendige kleurenblokkerende stijlen in het verleden, kiest de klassieke hardloper ervoor om een ​​meer ingetogen richting te sturen met verschillende grijstinten verspreid over het bovenwerk met subtiele lila accenten die op de lacestays, hiellippen en Swoosh vallen. logo's.

Deze pistachegroene, zwarte en Zoeken gebroken witte Nike Air Max 98 damessneakers zijn het perfecte stuk voor elke retro sneakerhead. In echte OG-stijl hebben ze de Max Air-unit over de volledige lengte en de comfortabele middenzool van schuim. Bij het bovenwerk geeft een combinatie van gelaagd synthetisch leer en textiel de golvende, edgy look. Om af te sluiten, is de iconische swoosh verwerkt in de teenboxen en zijwanden om de throwback-look af te maken.

https://www.justoffclub.com/

 
 


Search for (options) Powered by Gossamer Forum v.1.2.4