HOME Bead Banter
HOME
Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN
More Talk, Less Hawk TMHome: General Discussions: Show & Tell & Critique:
Kopen Nike Air Span

 shorem
Novice

Jan 18, 2020, 7:56 PM

Post #1 of 1 (473 views)
Shortcut
Private Reply
Kopen Nike Air Span Can't Post

 In de loop van de laatste paar maanden heeft Nike's Air Span II meestal uitgebracht naast een bijpassende Air Max 1, wat voor velen een interessant retro tweepak opleverde. Kopen Nike Air Span Hoewel de vergelijkbare kleuren meestal op dezelfde datum vallen, kunnen ze blijkbaar ook maanden uit elkaar loslaten - als een woestijncamouflage Air Span II die een perfecte match is voor de woestijncamouflage Air Max 1 die deze maand wordt uitgebracht.Het bovenwerk heeft een lichte cr¨¨me op de mesh-onderlagen, terwijl de lederen overlays zijn gekleed in een klassieke chipcamo die cr¨¨me, bruin, wit en zwart combineert. Nike Air Span Goedkoop Verdere zwarte accenten komen op de tekstbranding van de middenvoet swoosh, tong en hiel. De vechtklare schoppen worden vervolledigd met een witte tussenzool en een klassieke loopzool met tandvlees. Deze alternatieve versie van de Air Span II - een schoen die meestal meer traditioneel gestileerde kleuren heeft - is nu beschikbaar

Na eerder deze zomer in een bonafide overvloed aan kleuren te zijn uitgebracht, heeft Nike Air Span Lage Prijs - een klassieke hardloper die oorspronkelijk in 1990 debuteerde - uitgebracht in een retro combinatie van violet en Neptunus groen. Een combinatie van wit gaas en synthetisch leer dient als basis voor het bovenwerk, terwijl accenten aankomen via een Neptunus groen spatbord en hielkooi. Een violette swoosh siert de middenvoet en violette Air Span II branding-hits verschijnen ook op de hielkooi en tong. De schoen wordt gecompleteerd door een grimmige witte tussenzool en een driekleurige witte, paarse en zwarte buitenzool.

Nike Air Span Schoenen , een favoriet van liefhebbers van retro hardlopen over de hele wereld, is aangekomen in een "Pure Platinum" iteratie compleet met meerdere swooshes. De schoen heeft een strakke lichte tonale kleur, met de interessante combinatie van grijs suede, wit leer en grijs gaas waardoor een look ontstaat die tegelijkertijd retro en verfijnd is. Een kleine extra zwarte swoosh op de modder - doet denken aan de vrienden en familie Patta Air Span IIs - voegt een beetje extra merk flair toe en een zwart hieldetail voegt een vleugje contrast toe aan het lichte bovenwerk.

In de voetsporen van de onlangs vrijgegeven PATTA-samenwerking is het silhouet van de Nike Air Span Dames/Heren weer terug in een bijna identieke colorway. Voor de overgrote meerderheid van jullie die de exclusieve samenwerking tussen Friends en Family heeft gemist, zal dit fungeren als een perfecte troostprijs, omdat de enige kleine verschillen de afwezigheid van een miniatuur Swoosh langs de toebox zijn, een gladdere onderlaag en PATTA-branding op de tong en verpakking. Aanvankelijk debuteerde deze colorway als een van de OG Air Span II-ontwerpen en kreeg het de 'Hot Coral' monicker.

www.goodsnkrs.com

 
 


Search for (options) Powered by Gossamer Forum v.1.2.4