HOME Bead Banter
HOME
Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN
More Talk, Less Hawk TMHome: Announcements: BeadCon - Pittsburgh:
Adidas Nite Jogger Schoenen

 derdoor
Novice

Dec 6, 2019, 11:18 PM

Post #1 of 1 (1349 views)
Shortcut
Private Reply
Adidas Nite Jogger Schoenen Can't Post

Kleurenschema wordt tot een minimum beperkt met een minimaal tweekleurig zwart-wit palet bedoeld om te matchen met het uniform van de fictieve soldaat. Adidas Nite Jogger Dames/Heren Bovendien komen de juiste accenten aan via kleine blauwe lijnen die op de Boost-doordrenkte middenzolen zijn gelegd, verwijzend naar hun helmontwerpen, in aanvulling op hielversieringen met met "Open de explosiedeuren" die aankomen op de linkerschoen en "Instellen om te verdoven" aan de rechterkant voet knikken naar hun traditionele zinnen gecommuniceerd tijdens gevechten. Verder hebben co-branded tongen een omlijnde ets van het donkerzijdige karakter om het melkwegmotief af te ronden.Bij de Adidas Nite Jogger Schoenen draait alles om zichtbaarheid - zowel uit praktisch als uit het oogpunt van de kleding. Geïnspireerd door de adidas hardloopontwerpen uit het verleden van tien jaar oud, combineert het zowel moderne als klassieke designelementen, terwijl het trouw blijft aan zijn late-night ready stylings. Nu is de Nite Jogger opgedoken in een nieuwe 'alleenstaande gele' dames. Het bovenwerk met zwaar paneel biedt een mix van witte tinten, variërend van fris tot aards, terwijl zachte grijze su¨¨de verschijnt op zowel de overlays als de tongpatch. De heldere accenten die de schoen zijn bijnaam geven, zijn verbannen naar de achterste helft - die op en rond de hiel verschijnt - en de look wordt vervolledigd door een comfortabele Boost-middenzool over de hele lengte.

De Adidas Nite Jogger Lage Prijs, die de markt betreedt als de nieuwste boost-beladen lifestyle schoen van het merk Trefoil, heeft objectief gezien iets meer aan de hand qua ontwerp dan eerdere hits zoals de NMD en de Ultra Boost. Naast zijn ongelooflijk comfortabele demping, combineert de Nite Jogger een aantal unieke stoffen van topkwaliteit, waaronder een technische ripstop, boterachtig su¨¨de, mesh en meer met diverse kleurenblokkering die de Adidas-ontwerper talloze opties biedt.

Aansluitend bij de lijn van de Adidas Nite Jogger te Koop is er weer een schone make-up die flitsen van rood, wit en grijs over de hele bovenkant combineert met de helderste van de eerder genoemde tinten die aankomen op zijn hiel en buitenzool. Aangevuld met een steeds populairder wordende schuimtong, is de nieuwste Nite Jogger colorway gepland om aan te raken

Kopen Adidas Nite Jogger silhouet - het nieuwste model op de lifestyle-markt - valt ergens in het midden van de laatste twee belangrijke ontwerpethos', de sokachtige hardloper en de dikke papaschoen. Voor die twee idealen zagen we iteraties zoals de NMD en de Yung-1 centraal staan, maar de Nite Jogger - wit met veel eigen ontwerptaal - wordt geleverd met de Boost-zool van de NMD en de gelaagdheid van meerdere niveaus van de Yung-serie. Uitgerust met een steeds populairdere hit van technische ripstop, is de Nite Jogger klaar om te worden uitgerold in een Trace Pink-colorway die ook kiest voor hits van paars, Cloud White en Raw White voor contrast en ondersteuning.

www.snkrall.com

 
 


Search for (options) Powered by Gossamer Forum v.1.2.4