HOME Bead Banter
HOME
Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN
More Talk, Less Hawk TMHome: Announcements: BeadCon - Pittsburgh:
Adidas Campus Goedkoop

 derdoor
Novice

Dec 6, 2019, 11:13 PM

Post #1 of 1 (1213 views)
Shortcut
Private Reply
Adidas Campus Goedkoop Can't Post

Three Stripes gaan dit seizoen op stoom met releases van Adidas Campus Heren/Dames. Verwarmde colabs zoals de White Mountaineering-drop hebben belangstelling gewekt voor het erfgoedsilhouet, en nu heeft adidas de schoen de focus van hun 'No time to think'-campagne gemaakt. Met creatieve intuïtie in de kern, verwacht je een hele reeks schone make-ups zoals deze 'inkt'. Het dragen van premium nubuck dat eruitziet alsof het meesterlijk is overschaduwd met blauwe Biro, deze Campus heeft ook een zachte lederen voering en een botkleurige buitenzool.De favoriete schoen van de Beastie Boys is weer terug, met de Adidas Campus Shoenen in een driekleurig, premium geconstrueerd "Vintage Japan" -pakket. Gebouwd volgens dezelfde specificaties als de originele release, heeft de Campus een zacht su¨¨de bovenwerk in drie klassieke tweekleurige kleuren grijs, zwart en blauw, elk geaccentueerd met wit. Het toevoegen van de vintage touch is een gebroken witte zool hieronder.

Je kunt het klassiek houden met deze nieuwste versie van de Adidas Campus Verkoop van adidas Originals. In feite wordt het niet echt klassieker als dit als je op zoek bent naar een nieuw paar rode trappen, met dit tweekleurige kleurenblok dat een recept voor succes is zolang er sneakers bestaan. Het lijkt erop dat de felrode sneaker-trend eindelijk afkoelt, maar deze rode su¨¨de Campus zal nooit uit de mode raken.

Nigo, het brein achter de streetwear-gigant BAPE, zet zijn voortdurende samenwerking met adidas Originals voort met deze speciale editie van de Adidas Campus Goedkoop. De Nigo x adidas Originals Campus 80s wordt geleverd in een zeer vertrouwd kleurenschema, dat de klassieke uitstraling van de OG Stan Smith nabootst, en wint een geheel wit lederen bovenwerk met de beroemde groene tint. Het is compleet met een gebroken witte zool voor de vintage look.

De Kopen Adidas Campus is deze zomer terug en het ziet ernaar uit dat de dames een aantal van hun eigen kleuren krijgen van het geweldige adidas-silhouet aller tijden. De low-top hoepelschoen die casual klassiek werd, komt binnenkort aan in de exclusieve kleuren van dames, waaronder deze versie die je hier ziet, gebouwd in suede met witte lederen accenten voor een zachte en ingetogen zomerklare look.

www.schoenenplace.com

 
 


Search for (options) Powered by Gossamer Forum v.1.2.4