HOME Bead Banter
HOME
Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN
More Talk, Less Hawk TMHome: General Discussions: Beadwork Archives:
Kopen Nike Air Max Plus

 fanpee
Novice

Nov 18, 2019, 6:56 PM

Post #1 of 2 (4892 views)
Shortcut
Private Reply
Kopen Nike Air Max Plus Can't Post

De aangepaste versieringen zorgen er echter voor dat de schoen opvalt: een interessant vetersysteem bedekt een groot deel van het bovenwerk, beginnend bij de hiel voordat het bijna helemaal naar de toebox kruipt, met de ogen direct boven de tussenzool voor een interessante esthetiek met zwemvliezen. Kopen Nike Air Max Plus De veters zijn voorzien van reflecterende details met vlekjes - dus Drake kan extra helder schijnen op het podium - en de schoen heeft ook een groot hiellipje, een ontwerp-gril die niet verschijnt op een reguliere Air Max Plus.De Nike Air Max Plus Goedkoop en voetbal: twee dingen waar de Britten dol op zijn. De Plus heeft lang een gewaardeerde plaats ingenomen in de Engelse voetbalhooligan- en roadman-cultuur (denk aan Skepta) en is sinds de release in 1999 echt de schoen van Londen geworden. Voetbal op hoog niveau - en de Nike Mercurial-schoenenlijn - zijn even belangrijk voor de Britse cultuur, en nu komen de twee samen op een nieuw drie-pack Air Max Plus colorways, die allemaal een gigantisch Mercurial-stijl logo op de middenvoet hebben en knikken naar klassieke Air Max Plus kleurenschema's. Aangekomen in zwart / grijs met rode branding, een zwart met oranje branding en een wit / grijs met wolf grijze branding, gebruiken alle drie de paren het gigantische middenvoetlogo als hun primaire ontwerpkenmerk, en hebben ook opvallende krijtstrepen details op de bovenkant.

Sinds kort brengt het opnieuw uit in OG-kleuren zoals de "Hyper Blue", en nu is er weer een andere klassieke kleur die een triomfantelijke terugkeer naar de markt zal maken: de "Voltage Purple". Nike Air Max Plus Lage Prijs De meesterlijke Max heeft een paarse kleurverloop op de bovenkant die donker wordt aan de onderkant en geleidelijk lichter wordt naar de tong, terwijl de plastic overlays en het spatbord van de bovenkant in zwart zijn gekleed om de kleurrijke basis te bevatten. Een fel oranje verschijnt op de Swoosh- en Air Max-eenheden en de look wordt gecompleteerd door een paarse middenvoetschacht, witte tussenzool, zwarte buitenzool en - natuurlijk - een klassiek TN-embleem op de hiel.

De Nike Air Max Plus Schoenen komt in een bovendeel voornamelijk gemaakt van een zwarte rip-stop bovenkant. Het tonale uiterlijk van de basis wordt dan gecompenseerd door de metallic cacao-overlays die over de bovenkant zijn geplaatst, inclusief de branding op de tong en de zijpanelen. De look van de schoen wordt compleet gemaakt door de zwarte zool met bijpassende Air-eenheden. De look wordt afgerond met de doorzichtige teenbeschermer en de kenmerkende TN-bellen op de hiel en tong.

Voor het grootste deel zien de staten (VS) bijna nooit releases van de Nike Air Max Plus Dames/Heren aankomen bij onze lokale retailers. Nike maakt het model meestal exclusief voor AU en dit paar is niet anders. Als je het niet erg vindt om de extra stappen te nemen om deze sneakers aan te schaffen, kunnen deze ook van jou zijn. Laten we de Nike Air Max Plus Chili Pepper eens bekijken. De schoen is uitgevoerd in een rode kleurverloop vergezeld van de lakleder hits op de teen van de schoen. Witte branding verschijnt op de zijpanelen, tong en hiel van de schoen, terwijl de tonale Air Max uitgeruste zool en veters de monochromatische look samenbinden.

www.goodsnkr.com


Lopez15
New User

Nov 23, 2021, 9:18 PM

Post #2 of 2 (3102 views)
Shortcut
Private Reply
Re: [fanpee] Kopen Nike Air Max Plus [In reply to] Can't Post

Thanks for sharing such a helpful instruction, really appreciate for your article.

https://www.dgcustomerfirst.ltd/


(This post was edited by Lopez15 on Nov 24, 2021, 9:48 PM)

 
 


Search for (options) Powered by Gossamer Forum v.1.2.4