HOME Bead Banter
HOME
Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN
More Talk, Less Hawk TMHome: Bead Causes - BeadCauses.org: General Bead Cause Discussions: Air Jordan Pro-React te Koop: Edit Logternan
Novice

Sep 11, 2019, 6:52 PM


Views: 337
Private Reply
Air Jordan Pro-React te Koop

De Air Jordan 1 is al 30 jaar een bonafide lifestyle-juggernaut en combineert de iconografie van Michael Jordan's carri¨¨re in de streetwear-wereld feilloos. Kopen Air Jordan Pro-React Jordan Brand heeft luxe afwerkingen toegevoegd aan de Jordan 1 via hun premium Pinnacle-serie en nu krijgen we een nieuwe kijk op het tijdloze silhouet met de Jordan 1 Deconstructed. Hier neemt deze lifestyle preview de Air Jordan 1 High voor zijn rekening, waarbij de talloze lederen panelen worden afgedankt voor een versterkt su¨¨de bovenwerk. Uniek subtiel stiksel is een eerbetoon aan de originele contouren van de Air Jordan 1 inclusief de Swoosh-branding voor een eenvoudige ingetogen look. Tot nu toe zijn slechts twee monochromatische colorways van de Jordan 1 Deconstructed online opgedoken - een gebroken wit en een volledig zwarte. Elk heeft de originele buitenzool van de Jordan 1 met Nike Air-branding.De "Rare Air" -collectie is gemaakt om een ​​eerbetoon te brengen aan enkele vroege exemplaren van de Jordan 1 met het merk Air Jordan Pro-React Goedkoop op de enkelband. Vandaag krijgen we een kijkje in een nieuwe bijna-Chicago-achtige colorway die nog een interessant detail bevat - 'Nike Air'-logo op de hiel. Een premium getrommeld leer keert terug naar de enkelkraag en rode panelen terwijl de accenten van wit en zwart contrast op de zijpanelen en teen. De Bright Crimson-tint hier is een beetje helderder dan de traditionele Varsity Red-tint. En terwijl Jumpman-branding helpt de tong te definiëren, is er een willekeurig Nike Air-hiellogo voor een goede maatregel om toe te voegen aan de head-scratching-branding in dit vreemde paar

We zien nog steeds geen tekenen van terugkeer voor originele colorways van de tweede Air Jordan Pro-React te Koop, maar fans van de schoen hebben nu iets anders om naar uit te kijken, vooral als je een fan bent van de low-top-versie. Voor het eerst sinds jaren maakt de Air Jordan 2 Low zijn weg terug naar de detailhandel, en het is gegarandeerd wat aandacht met deze opvallende volledig rode behandeling, compleet met een reptielenstructuur toegevoegd aan het lederen bovenwerk.

We zijn nog maar een week na de terugkeer van een van de meest iconische sneakers aller tijden - de Air Jordan Pro-React Schoenen. Michael Jordan veroverde de competitie door zijn rookieseizoen te bestormen en het was niet alleen zijn elite-spel, maar in de beroemde woorden van Spike Lee's Mars Blackmon-personage: "Het moeten de schoenen zijn." In die tijd werd wat nu wordt beschouwd als de iconische " Bred 'look van Black en Varsity Red in het lederen bovenwerk van de Air Jordan 1 werd volgens NBA-normen een beetje te opzichtig geacht, dus het league office liet MJ weten dat hij een boete zou krijgen voor elke game die hij droeg in de colorway. Nike profiteerde van de controverse en sommige met slimme advertenties en een all press is een goede persmantra. Nu meer dan 30 jaar later is de Air Jordan 1 Banned een levensstijlpictogram.

De Air Jordan 3 keert dit najaar 2016 terug in een geheel nieuwe colorway, na een korte onderbreking van twee jaar na productie. Air Jordan Pro-React Dames/Heren Zoals de bijnaam suggereert, valt het niet samen met de maandag na de Thanksgiving-vakantie, omdat de sneaker naar verwachting in de komende weken zijn debuut zal maken. Gedrapeerd in een simplistische tweekleurige afwerking, is het gladde en gestructureerde leer van de sneaker in zwart weergegeven, terwijl het bovenop een schone witte rubberen zool is geplaatst. Beweegbare elementen zijn het klassieke Jumpman-borduurwerk op de tong en de inlegzolen, terwijl het achtergedeelte een patch met het merk Jumpman draagt ​​die is behandeld in een matte afwerking.

www.schoenenstyle.com


(This post was edited by ternan on Sep 11, 2019, 6:54 PM)


Edit Log:
Post edited by ternan (Novice) on Sep 11, 2019, 6:54 PM


Search for (options) Powered by Gossamer Forum v.1.2.4